Vizualizat acum 1 zi

Bamboo Fitness and Spa

(0/5)
Imagini

Bamboo Fitness and Spa aduce un concept nou, acela de a face din sport o pasiune și nu o obligație. Vrem să înțelegi activitățile pregătite în sala noastră, vrem să îți înțelegi nevoile și corpul. Dispunem de cea mai dinamică, unită și profesională echipă de antrenori din Cluj-Napoca.
Ne mândrim cu aparatură de ultimă generație dispusă pe o suprafața generoasă de 2500 mp, în care îți poți desfășura toate activitățile sportive. De la fitness, cycling, aerobic, două locații pentru crossfit și funcțional training la relaxarea de după din zona SPA ( saună uscată/ umedă și salină)/. Toate acestea le-am gândit pentru ține, pentru a-ți fi satisfăcute toate dorințele antrenamentelor tale.
La noi e cea mai mare și aici ne referim la sală de fitness și nu numai, dispunem de parcare proprie supraetajata chiar în aceeași clădire cu sală de fitness, iar asta nu este tot, clienții au parcare gratuită pe perioadă antrenamentului (3 ore)+ acces gratuit la zona SPA, pentru că ne place să te răsfățăm până la capăt.
Aducem principiile la rang de acțiune și facem din imposibil posibil împreună cu tine.
Având o suprafață totală de 2500 de mp, am dedicat o mare parte sălii de fitness. Indiferent de antrenamentul pe care dorești să îl faci, am avut grijă să satisfacem dorințele fiecărui client care ne trece pragul.

Sala noastră de fitness este structurată în mai multe zone: 

Zona Functional 
Zona Cardio 
Zona Weightlifting 
Zona Aparate
Facilităţi
Spa & Welness
Saună uscată
Antrenamente săli fitness
Step, Aerobic
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te