Vizualizat acum 1 zi

Claddagh Beauty

(0/5)
Imagini
Frumusețea trezește sufletul la viață!
Numele salonului de frumusete Claddagh Beauty inseamna, iubire, prietenie si daruire. Va propunem o imagine umana, calda, cu oameni obisnuiti care muncesc si reusesc sa creeze o atmosfera destinsa si o ambianta familiara. Relaxati-va si bucurati-va la salonul Claddagh Beauty de servicii de calitate la preturi corecte. Va punem la dispozitie o gama variata de servicii si oferte, precum si un personal calificat care sa va ofere clipele de rasfat de care aveti nevoie pentru a indeparta stresul acumulat.
Laminare
Procedeul tratamentului profesional de laminare gene InLei® LASH FILLER Pentru rezultate garantate și datorită numărului mare de cereri îți prezentăm procedura corectă de tratare profesională a laminării genelor InLei® LASH FILLER.
Tratamente faciale
HIDRATIQ
6 terapii unice – un echipament versatil
Aqua peeling-ul – reduce porii dilatati, elimina acneea si punctele negre, diminueaza ridurile fine.
Oxy Bubble – oxigenarea țesuturilor din interior spre exterior și o bună hidratare naturală.
Oxy Spray – hidratare și luminozitate facială.
ECLIPSE
Micropen
Eclipse MicroPen vizează stimularea producției de colagen, reducerea liniilor fine, ridurilor, vergeturilor și a cicatricilor.
SKINTECH
Low Level Laser Therapy
Galvanoterapie
Infraroșu
Masca SkinTech se utilizează pentru a trata: riduri, acnee, cuperoze și pentru a îmbunătăți vizibil aspectul și vârsta tenului..
SCULPTOR
DermoLED
Radiofrecvență facială
Microdermabraziune
Combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență.
Microdermabraziunea este cel mai eficient tratament de exfoliere mecanică profundă și de regenerare celulară, îndepărtează punctele negre și redă luminozitatea tenului. Tratamentul utilizează discuri de unică folosință cu particule de diamant.
MEZOTERAPIE
Low Level Laser Therapy
Galvanoterapie
Infraroșu
Mezoterapia la MesoSonix este o formă de mezoterapie virtuală ce nu implică ace, perioade de recuperare, este non-agresivă cu dermul, oferindu-i în schimb ajutorul pentru tratarea inestetismelor.
PRODUSELE BROW SCULPT
Pentu vopsirea sprâncenelor și genelor tale!
Sprâncenele și genele formeaza un tot unitar în concordanță cu fizionomia. Noi credem că sprâncenele nu ar trebui sa fie observate dar nici să fie trecute cu vederea. Cu ajutorul produselor Brown Sculpt Henna, ingrijirea sprâncenelor a devenit mai simplă pentru cei care vor să se simtă mereu bine în pielea lor!
Laminarea genelor și sprâncenelor
Laminarea genelor este o metoda noua, cu ajutorul careia prin curbare, pigmentare si volum infrumusetam genele naturale, oferind un look nou si o privire accentuata! Produsele kit-ului contin keratina, keratina este importanta pentru cresterea genelor. Astfel, prin procedura de laminare gene fortificam genele naturale. Laminarea sprancenelor ordoneaza firele crete si firele rebele din sprancene.
SCULPTOR
CrioRadiofrecvență
HimFu
Masaj Transdermic Dermohealth
Sculptor este un echipament de ultimă generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență.
Tratamente corporale
SCULPTOR
CrioRadiofrecvență
HimFu
Masaj Transdermic Dermohealth
Sculptor este un echipament de ultimă generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență.
Radiofrecvență
corporală
Radiofrecvența este o procedură non-invazivă de tratament prin aplicarea de ultrasunete și încălzirea țesutului adipos și a dermului, fără a afecta epidermul. Este o soluție accesibilă pentru tonifierea locală a pielii, de la coapse și abdomen, până la brațe, gât sau ridurile de expresie.
ÎMPACHETĂRI
termocuvertă
Ședințele de tratament la termocuvertă constau în înfășurarea pacientului într-o pătură electrică dublă, care prin efectul de saună, permite slăbirea localizată doar în zonele dorite. Temperaturile ridicate de pana la 70 grade, aplicate local, in zonele cu “probleme”, duc la arderea rapidă a țesutului adipos și la accelerarea semnificativă a metabolismului cellular și a procesului de eliminarea toxinelor. Astfel se produce o detoxifierea al organismului și scăderea retenției de apă.
MEZOTERAPIE
corporală
Una dintre cele mai eficiente proceduri împotriva celulitei!
Pe lângă estomparea drastică a celulitei, tot prin această procedură poți scăpa de depozitele de grăsime. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente modalități de a îți recontura corpul și de a ajunge la rezultatele dorite.
PRESODRENAJ
limfatic
Presoterapia este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate excelente în slăbire.
MASAJ
anticelulitic și de relaxare
Masajul anticelulitic și masajul pentru slăbit își propun să ne facă să arătam mai bine și, tototodată, să eliminăm depunerile de grăsime. Masajul de relaxare sprijină organismul să-și recapete starea generală de bine și echilibrează sistemul nervos.
EPILARE DEFINITIVĂ
cu laser
Dioda laser este o inovatie în materie de epilare definitivă care vine cu rezultate superioare oricarei alte tehnologii.
Depilight PRO, în mod particular, este laserul dioda cu cea mai mare putere pe care îl poti găsi în România.
Sunt necesare în medie 4-6 ședințe, față de 12-18 ședințe la alte tehnologii.
Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te