Vizualizat acum 3 zile

Clinica Angels Beauty

(0/5)
Imagini

Angels Beauty reuneste tehnologii de ultima generatie, o echipa exceptionala la curent cu noutatile din domeniul estetico-medical si o atmosfera placuta si relaxanta.
Clinica Angels Beauty a luat nastere din dorinta de a oferi servicii estetice non-invazive intr-un confort de prima clasa, datorita tratamentelor moderne cunoscute in toata lumea pentru efectele lor benefice. De asemenea, pacientii care trec pragul clinicii se pot bucura si de terapia Raindrop, care prin aplicarea uleiurilor esentiale Young Living, sustine sistemul imunitar, detoxifica organismul, elimina durerile de spate, stresul cat si blocajele emotionale.
Prioritatea noastra sunt oamenii, pentru ei si impreuna cu ei lucram.
CONCEPT
Ne propunem sa fim mai mult decat o clinica estetica, de aceea Angels Beauty imbina arta frumusetii cu starea de bine. Aici veti gasi cea mai moderna aparatura estetica, destinata intinerii si remodelarii corporale, care si-a dovedit eficienta pe plan international. Atmosfera placuta, echipa profesionista, dotarea tehnologica si rezultatele obtinute transforma locatia Angels Beauty in prima alegere pentru sanatatea si frumusetea ta!

Facilităţi
Tratamente corporale
Radiofrecvenţă, Criolipoliza
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te