Vizualizat acum 2 zile

Esthetique Beauty Center

(0/5)
Imagini
La Esthetique Beauty Center puteţi găsi întotdeauna un sfat profesionist cu privire la definirea imaginii proprii sau la schimbările totale de look. Noi imaginăm şi vedem în înfăţişarea persoanei lucruri pe care un ochi obişnuit nu le-ar putea sesiza.
Înainte de crearea unei noi imagini evaluăm stilul de viaţă al persoanei, forma corpului, trăsăturile fizionomiei, tipul părului şi luăm în considerare timpul pe care aceasta este dispus să-l învestească în înfăţişarea sa.
De fiecare dată încercăm şi de cele mai multe ori reuşim să scoatem la iveală ce e mai bun din strălucirea unei persoane.
Stiliştii noştri realizează o gamă largă de lucrări, de la tunsori simple, coafuri naturale şi de ocazie, lucrări speciale pentru petreceri, până la coafuri de mireasă. Pasiunea lor pentru păr este exprimată şi prin folosirea celor mai moderne tehnici de colorare şi a celor mai bune produse profesionale cum ar fi L’Oréal Professionnel şi gama de lux Kerastase.
Orice femeie visează la un păr lung şi sănătos care să curgă în valuri pe umeri.
Pentru cele pe care părul natural nu le ajută, Esthetique pune la dispoziţie noile procedee de extensie a părului. Toate acestea sunt realizate cu un înalt grad de profesionalism şi garantează un succes deplin.
Facilităţi
  • Doar cu programare
Servicii Make Up Artist
Machiaj evenimente, Machiaj de zi
Servicii saloane înfrumuseţare
Coafat, Coafuri evenimente, Coafuri speciale, Manichiură/Pedichiura Clasică, Manichiură/Pedichiura French, Manichiură clasică, Manichiură uscată, Ojă permanenta, Oja semipermanentă, Construcţii unghii cu gel, Anti-aging, Tratamente si măşti faciale, Lifting facial
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te