Vizualizat acum 2 ore

Happy Dental - Cabinet Stomatologic Ploieşti

(0/5)
Imagini
Aici, la HappyDental Cabinet Stomatologic, am pus bazele unei echipe puternice de medici dentişti, ce au capacităţile necesare pentru a fi siguri că veţi obţine zâmbetul pe care vi-l doriţi.
HappyDental Cabinet Stomatologic este unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din Ploiesti oferind o gama larga de servicii.
La HappyDental suntem interesaţi de sănătatea dumneavoastră orală. Credem că oricine îşi poate păstra dinţii toată viaţa şi ne dedicăm menţinerii, readucerii şi sporirii zâmbetelor dumneavoastră cu ajutorul tehnicilor moderne şi cuprinzătoare de stomatologie. Ţelul nostru este mulţumirea pacienţilor, prin tratamente dentare fără durere ce au ca scop oferirea zâmbetului pe care îl meritaţi.
Stomatologia petru copii cere pasiune pentru HappyDental Cabinet Stomatologic iar echipa noastră de dentişti este aici pentru a avea întâmpina nevoile dentare ale copiilor dumneavoastră. Pentru aceasta, am pus bazele programului HD4Kids, în cadrul căruia copiii pot afla mai multe despre vizitele la dentist.
HappyDental Cabinet Stomatologic ofera servicii de servicii stomatologice la un nivel comparabil cu cel din afara tarii. Despre calitatea serviciilor noastre puteti citi mai multe in articolele despre estetica dentara (albire dinti) sau implanturi stomatologice.
HappyDental are o echipă de medici stomatologi şi igienişti dentari dedicaţi asigurării sănătăţii dentare de care aveţi nevoie. La HappyDental suntem de asemenea dedicaţi folosirii celor mai noi tehnologii disponibile, astfel că echipa noastră a fost instruită şi a introdus o serie de servicii dentare de ultimă generaţie în domeniile:
Estetica Dentara
Fatete Lumineers
Implantologie
Ortodonţie
Parodontologie
Chirurgie
Pedodontie – HD4Kids
Facilităţi
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te