Vizualizat acum 5 zile

l’Atelier

(0/5)
Imagini
Salonul de coafura si infrumusetare l’Atelier este situat in Targu Mures, pe strada Cuza Voda nr. 66. Salonul a fost deschis din dorinta unor tineri de a se remarca prin munca si talent. Serviciile care se presteaza sunt coafura si cosmetica faciala. Scopul personalului este de a pune accent pe satisfactia clientului, dar si indrumarea acestuia spre a alege calitatea si frumosul. Pe baza de programare putem stabili cand si de care din urmatoarele servicii aveti nevoie : coafura par scurt, coafura par mediu, coafura par lung, coafura par extra lung, tuns, vopsit, decolorat, nuantat, aranjat, extensii de par si gene, machiaj profesional, pensat, epilat, tratamente faciale.
Nota: Preturile sunt influentate de dimensiunea parului. Toate serviciile au incluse diagnoza, consultanta si produsele folosite.
Coafura par scurt, parul este pana la nivelul urechilor; coafura par mediu, parul este pana la nivelul umerilor; coafura par lung, parul este pana la omoplat, coafura par extra lung, parul depaseste nivelul omoplatilor.
Facilităţi
Servicii saloane înfrumuseţare
Coafat, Coafuri evenimente, Coafuri speciale, Cocuri, Creponat păr lung, Împletituri ruseşi, Pensat clasic, ceară, ață, Tatuaje sprâncene, Aplicat gene
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te