Vizualizat acum 1 zi

New You Day Spa

(0/5)
Imagini
Ideea New You Day Spa a inceput acum 6 ani în orasul Key West, care se afla pe insula cu acelasi nume impartind Oceanul Atlantic si Golful Mexic.  Pe masura ce am inceput sa sa calatorim in jurul lumii in acel moment, lucram pe cele mai mari vase de croaziera, ideea a crescut si a castigat forma asa cum o avem astazi in New You Clinic.
Conceptul a fost acela de a oferi consultantii gratuite clientilor nostri pentru a intelege mai bine problemele lor. Totodata, pentru a oferi un serviciu excelent care sa se plieze si sa ajute exact nevoile lor. 
Suntem mandri ca putem oferi garantia satisfactiei oaspetilor oferind serviciile noastre. 
Lucrand pe cele mai mari vase de croaziera, am castigat o mare experienta in industria frumusetii si a medicinei estetice.  Experienta noastra suplimentara a venit de la cursuri intense din Londra si Miami. Acolo, am lucrat cu tehnologii de ultima generatie in industria beauty si medicina estetica.
Astfel, am ajuns, in final, in pozitia de spa manager pe unele dintre cele mai mari vase de croaziere. 
Cel mai interesant lucru din cei 6 ani calatoriti in jurul lumii este ca fiecare cultura are standarde de frumusete diferite. Acestea se schimba in timp si de aceea este important sa fii mereu la curent si sa ai cele mai recente tehnologii pentru a putea fi la zi cu toate trendurile si ideile acestei industrii
Experienta noastra de 6 ani si idei proaspete sunt concentrate in conceptul de New You Day Spa.
New You Clinic ofera acum un colt de relaxare in orasul aglomerat numit Cluj. Oferim, de asemenea, tratamente extrem de eficiente faciale, corporale, de epilare definitva precum si tratamente medical estetice.
Facilităţi
  • Doar cu programare
Tratamente corporale
Dermocell, Mezoterapie
Tratamente faciale
Mezoterapie
Servicii saloane înfrumuseţare
Epilat definitiv
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te