Vizualizat acum 18 ore

ROUA Medical Center

(0/5)
Imagini
La numai 5 minute de Ploiești te așteaptă o clinică modernă, cochetă și relaxantă, care oferă excelență în chirurgia estetică, plastică și reconstructivă, chirurgia oncologică a sânului, flebologie, proctologie. Este singurul centru prahovean care abordează integrat – medical, bariatric și reconstructiv – obezitatea!
ECHIPĂ DE EXCEPȚIE
Clinica ROUA se mândrește cu o echipă medicală aleasă pe sprânceană, care îmbină vasta experiență profesională cu compasiunea și dragostea pentru pacient.
DOTĂRI MODERNE
Clinica Roua dispune de bloc operator propriu, cu dotări care permit efectuarea unor intervenții chirurgicale complexe, în deplină siguranță anestezică. Este singura clinică prahoveană unde se poate realiza procedeul Rafaelo – cea mai modernă tehnică minim-invazivă pentru tratamentul hemoroizilor.  
EXPERIENȚĂ
Clinica Roua are un colectiv cu maturitate profesională, care îmbină experiență câștigată „la capul bolnavului”, cu mii de ore de autoperfecționare și cercetare!
SIGURANȚĂ
Obiectivul de bază al clinicii este să asigurăm maximum de siguranță anestezică și supraveghere specializată postchirurgicală.
CONFIDENȚIALITATE
Respectarea intimității pacientului și a confidențialității actului medical sunt literă de lege pentru întregul colectiv al clinicii.
INFORMARE
Ne informăm pacienții corect, onest, responsabil asupra tuturor procedurilor efectuate și asupra rezultatelor așteptate.
Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te