Vizualizat acum 14 ore

Royal Beauty Center 2016

(0/5)
Imagini
CE NE-AM PROPUS
Suntem un centru de frumuseţe iniţiat din dorinţa pentru armonie şi estetic, care a făgăduit încă de acum sapte ani să devină un punct de referinţă în domeniul înfrumuseţării şi remodelării corporale din Iaşi, prin virtutea muncii depuse şi grija faţă de nevoile şi aşteptările celor care ne trec pragul.
CE NE GHIDEAZĂ
Urmăm o filozofie de afaceri simplă: să punem pasiunea şi talentul unei echipe profesioniste, în slujba creării unor servicii care să servească la îmbunătăţirea tonusului fizic şi mental a celor care apelează la noi. .
CE NE CARACTERIZEAZĂ
Valorile care ne îndrumă însumează experienţă şi orientare spre client, de aceea am decis ca o zi petrecută la Royal Beauty Center să reprezinte o experienţă unică, nu doar o simplă vizită la salonul de cosmetică.
PRINCIPIILE CARE NE ÎNDRUMĂ ACTIVITATEA
Ne supunem standardelor de calitate a serviciilor şi a celor de conduită profesională;
Ne respectăm clienţii, angajaţii şi toate celelalte categorii de public implicate în bună desfăşurare a companiei;
Menţinem o cultură organizaţională sănătoasă, prosperă, care să vină în folosul productivităţii şi a îndeplinirii scopurilor companiei;
Ne pasă de siguranţă, sănătate şi mediul înconjurător, nu ne permitem sub nicio formă să influenţăm negativ aceste principii.
Facilităţi
Servicii saloane înfrumuseţare
Manichiură/Pedichiura Clasică, Manichiură/Pedichiura French, Manichiură clasică, Manichiură uscată, Ojă permanenta, Oja semipermanentă, Lifting facial
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te