Vizualizat acum 11 ore

Salon ELIA STUDIO

(0/5)
Imagini
Un “Doctor de frumusețe” la dispoziția dvs.
Dacă un produs cosmetic trebuie să fie elaborat în mod serios,tot atat de serios trebuie să fie prescris și aplicat. Astfel, după cum un produs cosmetic nu-și arată eficiența decat dacă corespunde obiectivului dvs. de frumusețe, esteticiana trebuie să fie expertă și atentă la cerințele pielii dvs. La “ELIA STUDIO” puteti beneficia de protocoale de frumusețe efectuate de către esteticiene specializate în domeniul frumuseții la Paris la seminariile firmelor GUINOT și ACADEMIE, seminarii la care pot participa doar esteticiene selectate de către acești experți în frumusețe.
Alegeți calitatea!
Vă oferim tratamente faciale realizate cu produse recunoscute la nivel mondial: GUINOT, BABOR și ACADEMIE
TRATAMENTE CORPORALE
O siluetă zveltă, o piele tonică, un trup ferm… VISUL ORICĂREI FEMEI!
Pentru a ne menține aspectul tanăr, nimic nu poate înlocui îngrijirea regulată și corectă. Pentru un corp tanăr, ferm și zvelt este nevoie de ingredienți activi și de mainile profesioniste ale terapeutului dumneavoastră de frumusețe. Odată cu varsta sau după o sarcină sau o dietă, pielea corpului suferă. În doar cațiva pași, tratamentele profesionale vă vor pune în mișcare mușchii pentru a arde grăsimile, vor da fermitate pentru a redefini silueta, aspectul neplăcut al celulitei va fi diminuat. Corpul va fi tonifiat și pielea vizibil mai fermă.
MACHIAJ
Machiajul este o Artă
Machiajul înseamnă corectare. Dacă este executat corect, duce la înfrumusețare. El face parte din viața noastră, ascunde semnele de oboseală, ne pune în lumină trăsăturile, ne dă mai multă încredere în noi. Dar dacă nu este aplicat cum trebuie poate deveni inamicul nostru numărul 1. Tocmai de aceea vă sfătuim să apelați cu încredere la specialistele noastre pentru ca zilele sau serile dumneavoastră speciale să fie perfecte.
Facilităţi
  • Doar cu programare
Tratamente corporale
Radiofrecvenţă
Tratamente faciale
Curăţare ten, Exfoliere, Închidere pori
Servicii Make Up Artist
Machiaj evenimente, Machiaj de zi, Machiaj de seară, Machiaj mireasă
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te