Vizualizat acum 3 zile

Salon Esthetique

(0/5)
Imagini
Salon Esthetique este un loc primitor, în care o echipă de oameni profesioniști și pasionați de ceea ce fac, oferă încredere, energie pozitivă și, cel mai important, pune accentul pe frumusețea celor care ne calcă pragul.
Suntem aici pentru a te ajuta să fii tu la cel mai înalt nivel, iar acest lucru îl facem din dorința de a face oameni frumoși să se simtă frumoși, atât în interior, cât și în exterior.
Esthetique deține echipamentul și tehnicile de înfrumusețare necesare pentru a te descoperi în lumina ta adevărată și a-ți pune în valoare calitățile. Fie că dorești să te bucuri de un eveniment marcant din viața ta sau a celor dragi, sau de o seară obișnuită în oraș, specialiștii Esthetique sunt aici pentru tine și pentru povestea ta. Zâmbetele autentice sunt cel mai frumoasă satisfacție pentru noi, de aceea, suntem atenți și dedicați să contribuim la starea ta de bine.
Povestea ta devine povestea noastră. Iar tu, ești personajul principal al vieții tale. Nu o lăsa la voia întâmplării. Alege Esthetique!
De ce să alegi Esthetique? Deoarece este partenerul ideal pentru a aduce frumusețea la rang de artă.
Facilităţi
Servicii saloane înfrumuseţare
Coafat, Tuns, Coafuri evenimente, Manichiură/Pedichiura Clasică, Manichiură/Pedichiura French, Manichiură clasică, Manichiură uscată, Ojă permanenta, Oja semipermanentă, Construcţii unghii cu gel
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te