Vizualizat acum 3 zile

Salon Expressive

(0/5)
Imagini
MAI MULT DECÂT SERVICII!
Te așteptăm la salonul nostru cu servicii premium de stilizare și îngrijire a părului, machiaj, diagnoză și tratament tricologic, stilizare sprângene și servicii dedicate sexului masculin. De-alungul timpul ne-am străduit să ne organizăm în așa fel încât să putem oferi cele mai bune soluții celor care apelează la noi. În acest sens, am dezvoltat o echipă performantă în așa fel încât fiecare dintre noi s-a specializat pe faze de lucru, pentru ca să putem răspunde cererilor clienților cu servicii de cea mai bună calitate.
Membri echipei noastre, participă an de an la cursuri de perfecționare atât în țară cât și în străinătate, ceea ce ne ajută să fim mereu bine pregătiți și bine informați în legătură cu cele mai noi tendințe, produse și soluții. Lucrăm cu produse din zona premium și încercăm ca prin tot ceea ce facem, prin tot ceea ce oferim, să ne ridicăm la nivelul așteptărilor venite de la cei ce ne vizitează salonul.
PRIN CE NE DEOSEBIM DE ALTE SALOANE?
Prin faptul că suntem neobosiți în a identifica cele mai noi metode, tehnici și produse cu ajutorul cărora să oferim servicii de calitate. Reușim să stabilim o legătură strânsă cu clientela noastră fidelă, astfel încât am dezvoltat canale de comunicare directă care ne ajută să transmitem noutățile legate de orarul de funcționare, promoțiile lunare ale salonului, oferte, servicii și produse noi etc.. Suntem prompți iar baza noastră de date ne ajută să urmărim preferințele fiecărui client și astfel să putem personaliza serviciile în funcție de nevoile fiecăruia.
Vino la salon să bem o cafea sau un ceai, să ne cunoști și să afli mai multe detalii despre noi și despre ce facem noi aici, zi de zi!
Facilităţi
  • Doar cu programare
  • Parcare clienţi
Servicii saloane înfrumuseţare
Coafat, Tuns, Coafuri evenimente, Coafuri speciale, Cocuri, Vopsit, Aplicat extensii, Tratamente şi masaje faciale, Pensat clasic, ceară, ață
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te