Vizualizat acum 3 zile

Salon Luciano

(0/5)
Imagini

Salonul Luciano ofera servicii individualizate tinand cont de tipul fiecaruia de personalitate, de nevoile specifice de infrumusetare si ingrijire, si, in functie de propriul stil de viata. Printr-o discutie consultativa preliminara, cu o atenta grija a detaliilor, personalul specializat al salonului, tinand cont de nevoi si preferinte, stabileste structura coafurii, linia tunsorii, culoarea dorita, ori procedurile si tratamentelor de beauty indiferent daca este vorba de parul, tenul sau corpul dvs.
Va stam la dispozitie de luni pana sambata cu urmatoarele servicii: coafura, manichiura/pedichiura si cosmetica folosind produse profesionale din urmatoarele game: Wella si OPI.
Atuurile noastre sunt rezultatele reale si un serviciu eficient fata de client obtinute cu ajutorul unui colectiv profesionist instruit atat la seminarii nationale cat si internationale.
Ingaduiti-va asadar, ceva deosebit, intr-o locatie accesibila tuturor varstelor si posibilitatilor financiare, rasfatati-va si veti simti deci pe propria piele efectele minunate ale serviciilor oferite in salonul nostru.

Facilităţi
Servicii saloane înfrumuseţare
Coafat, Tuns, Coafuri evenimente, Vopsit
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te