Vizualizat acum 22 ore

Salon Trey Sys Târgovişte

(0/5)
Imagini
TREY SYS – Estetique Beauty Center este prezent pe piata serviciilor de infrumusetare din anul 2008, devenind cel mai mare, complet, estetic si eficient salon din judetul Dambovita. In anul 2019 am primit premiul pentru Cel Mai Frumos Salon De infrumusetare din Romania in cadrul Beauty Forum. In ultimii ani ne aflam intre primele 3 locuri in topul firmelor din judetul Dambovita, adjudecandu-ne aceste pozitii prin serviciile ireprosabile pe care le oferim. Suntem o afacere aflata la o a doua generatie, fapt destul de rar intalnit in Romania.
Povestea noastra a inceput in 2008, cand am considerat ca a porni pe drumul antreprenoriatului se face cel mai bine alaturi de familie. Astfel, doua surori au inceput sa-si puna in practica pasiunile, una pentru frumusetea parului, iar cealalta preocupandu-se de management si contabilitate – mereu ghidate de mama lor. Inceputul a fost un salon modest, cu doar trei angajati, urmand ca in scurt timp sa se dezvolte intr-o echipa numeroasa. Dupa sapte ani de activitate intr-un spatiu restrans am reusit sa ne mutam intr-unul mult mai mare si mai aerisit, aducand totodata noi servicii, noi echipamente, dar si alte protocoale ce ofera un confort ridicat si experiente unice pentru toti clientii ce apeleaza la serviciile noastre.
Ne place sa promovam calitatea prin serviciile pe care le oferim in centrul nostru si consideram ca un business de durata se bazeaza pe o echipa bine pregatita in plan profesional. Serviciile de cea mai buna calitate si profesionalismul angajatilor completeaza experienta deosebita, cu care TREY SYS – Estetique Beauty Center i-a obisnuit deja pe clientii sai din Targoviste. In plina pandemie si criza economica am deschis o noua locatie in Piata Alba Iulia din Bucuresti. Si aici va asteptam sa ne treceti pragul pentru a lua contact cu cele mai complexe servicii de infrumusetare! Beneficiile pe care le propunem consumatorilor nostri sunt evidente: servicii de infrumusetare de ultima generatie, raport exceptional calitate pret, marci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare.
Facilităţi
Servicii Barber Shop
Tuns, Spălat, Manichiură, Pedichiură
Servicii Make Up Artist
Machiaj evenimente
Servicii saloane înfrumuseţare
Manichiură/Pedichiura Clasică, Manichiură/Pedichiura French, Manichiură clasică, Manichiură uscată
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te