Vizualizat acum 1 zi

Şcoala şi Centrul de Estetică CRIN

(0/5)
Imagini
De ce sa alegeti Scoala de Estetica si Centrul de Estetica?
Domeniile  Esteticii si Naturopatiei se imbina foarte bine, iar experienta fondatorului CRIN si-a spus cuvantul in a pune bazele Centrului si Scolii de Estetica CRIN!
Deoarece, am considerat ca este util sa pregatim specialisti care sa poata oferi servicii de calitate in acest domeniu, care este intr-o continua dezvoltare, fiindca noi toti, indiferent de varsta vrem sa aratam bine si sa ne simtim minunat, in interactiunea cu prietenii si familia  noastra, iar la randul nostru sa ne putem educa copiii in spiritul sanatatii si frumusetii! Noi folosim produse 100% din ingrediente naturale, uleiurile esentiale pure, tratamente personalizate, aratand astfel grija pentru fiecare client si facandu-l sa se simta UNIC!
Ne propunem ca fiecare persoana care ne viziteaza, sa intre aici si sa poata uita pentru cateva ore de grijile si problemele zilnice! Ne dorim ca fiecare client sa plece de la noi relaxat si cu zambetul pe buze, iar cei care il vor vedea sa-l intrebe : Ce ai facut astazi? Unde ai fost? Arati asa de bine! Fata ta radiaza a multumire de sine!
Facilităţi
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te