Vizualizat acum 1 zi

Skin Clinic S.R.L.

(0/5)
Imagini


Dr Daniela Taher, medic specialist, dermatologie estetica.

Dupa terminarea studiilor de specialitate, Dr. Daniela Taher a continuat perfectionarea in domeniul chirurgiei dermatologice si dermatologiei estetice. A urmat cursuri de pregatire in Germania si Franta in domeniul laserelor ablative, vasculare, pigmentare, tehnici non-invazive de intinerire cutanata, liposuctie si transfer de grasime.

A participat activ la numeroase congrese internationale de medicina antiage, dermatologie si medicina estetica prezentand lucrari stiintifice si a condus workshop-uri sau cursuri: terapii combinate in tratamentul photoimbatranirii cutanate, tehnici avansate de mesoterapie, tehnica peelingului superficial si mediu, injectii cu Toxina Botulinica.

Dr. Daniela Taher este membru activ al European Academy of Dermatology, International Society of Dermatologic Surgery, Dermatologic and Aesthetic Surgery International League, fost secretar al Middle East Society of Dermatologic Surgery, trainer international pentru produsele de mezoterapie si inductie colagenica, peelinguri chimice, conducand cursuri de pregatire pentru medici dermatologi.

Ariile de interes si expertiza: Medicina anti-age, proceduri neinvazive de reintinerire cutanata, lifting nechirurgical, mezoterapie si biorevitalizarea pielii, peelinguri chimice, liposuctie si injectii cu grasime.

Acnee botox Celulitã Cicatrici acnee DERMATOLOGIE ESTETICÃ Fillere Lifting nechirurgical Mezoterapie Peeling chimic Vergeturi
Facilităţi
  • Doar cu programare
  • Plată card
Servicii medicină estetică
Lifting facial, Mărire buze, Tratementul ridurilor, Peeling
Servicii saloane înfrumuseţare
Tratamente şi masaje faciale, Anti-aging
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te